Изгодно ли е да закупим мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH?

Параметрите, по които една покупка се оценява като изгодна, са основно два – цената и качеството.

При важни инвестиции, като покупката на мълниезащита за дома ви, е много важно да направите рационален избор. За доайените в изграждането на мълниезащита Диком мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH във mylniepriemnik.eu е възможност да предложат на клиентите си най-доброто на пазара. Мълниеприемникът е част от активната мълниезащита и има възможност да реагира в условия на гръмотевична буря още преди мълнията да покоси обекта. Начинът му на действие, при който устройството изпраща възходящ лидер към този на мълнията само при реална опасност, като така се избягва опасността от излишни разряди.
Най-важното, което трябва да знаете за мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH е, че защитава не само сградата, но и открито пространство с определен радиус около нея. На страницата на Диком можете да намерите подробна информация в табличен вид на съотношението между изпреварващото действие и радиуса на защитаваното прилежащо пространство. Така можете да се ориентирате сравнително лесно кой модел е най-подходящия за вас. Винаги можете да разчитате и на съдействието на Диком по всички въпроси относно мълниезащитата.

Изгодно ли е да закупим мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH?

Но да се върнем отново на основния въпрос, а именно : изгодно ли е да закупим мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH?
Защитата от мълнии не е просто поредния излишен разход, а задължително условие за безпроблемната експлоатация а едно жилище.В съвремието ни средата от комуникационни и информационни мрежи, енергопреносни стълбове, мобилни телефони и друга чувствителна техника, удар от мълния, дори и да не вземе човешки жертви, ще нанесе непоправими материални щети. Черната статика сочи, че годишно около сто човека умират от мълнии. Причините в повечето случаи са немарливост. Така че още днас постете сайта и се погрижете за себе си още днес.Жизненият цикъл на мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH е 25 години, а пълната гаранция от производител – седем години. На този вид мълниеприемници е поверена защитата на редица обекти със световно икономическо и културно значение като катедралата Нотр Дам, летището Амман, Гвианската космическа станция и др. Заслужава си!