3 причини да поръчате стилизирани народни носии

Запознати ли сте със символиката на българските традиционни облекла – носиите?
В случай, че все нещо ви убягва, в днешната ни публикация ще ви запознаем по-подробно с това какво представляват изработените стилизирани народни носии – виж тук – и кои са трите основни причини да поръчате носия и за вас или ваш приятел.

Както знаете, българската традиционна носия е олицетворение на всичко българско и родно, на едни времена, за които днес четем само в учебниците. Да пресъздадеш народно облекло не е като да ушиеш горна дреха от съвременните, при които корема на притежателя е на показ. За изработката на стилизирани народни носии се изисква фирма – разбирач. Производител-фирма, която да е посветена в традициите и символиката на този тип дрехи. Най-важното обаче е хората, които се занимават с шиенето и извезването на елементите от народната носия – да обичат работата си, защото иначе нищо не се получава.

Това е бил ключа и при първоначалния замисъл на народните носии. Всички жени в семейството са се занимавали със създаването на нови и красиви дрехи, които са шиели с любов и естествено с подръчни материали. Именно и затова най-често използваните материали в миналото са били лен, коноп, вълна и коприна. Днес обаче от pensiluet.com ви предлагат далеч по-богат избор на материи, от които да бъдат изработени вашите поръчкови стилизирани народни носии.
3 причини да поръчате стилизирани народни носии
Нека ви запознаем накратко с работата на Пен Силует и това какви стилизирани народни носии произвеждат те.

Посещавайки техния онлайн магазин на pensiluet.com можете да разберете всичко, от което се интересувате само с един скрол на мишката. В сайта ви очакват снимков материал и информация за това как се произвеждат българските традиционни дрехи. А относно трите причини, поради които да поръчате стилизирана народна носия от тях – на мнение сме, че вече ги изброихме, но нека ги систематизираме:
1. Качество и автентичност.
2. Въплъщение на българския дух.
3. Изгодни цени.
За повече информация относно това как се сформира крайната цена – посетете pensiluet.com, още сега.